Big Brother: Daniëlle in tranen om strijd Nederlanders tegen Belgen

Big Brother: Daniëlle in tranen om strijd Nederlanders tegen Belgen

In Big Brother is Daniëlle helemaal van slag en in tranen. Ze vindt het heel erg dat er door bewoners wordt geteld hoeveel Nederlanders en Belgen er nog over zijn in het huis van Big Brother. “Ik ben hier om een leuke tijd met jullie te hebben”, zegt een geëmotioneerde Daniëlle. “En of je me nu mag of niet… Het maakt niet uit waar ik vandaan kom. En of ik een jongen of een meisje ben. En daar word ik heel erg moe van.”

Bekijk het fragment van Big Brother in de video hieronder.

Big Brother is iedere werkdag om 21:30 uur te zien op RTL 5 en Videoland. Daarnaast wordt iedere donderdagavond op datzelfde tijdstip een liveshow uitgezonden en kun je 24/7 twee livestreams bekijken op Videoland. Je kunt alle afleveringen van Big Brother terugkijken bij Gids.tv.

<em>Big Brother</em>: Daniëlle in tranen om strijd Nederlanders tegen Belgen In Big Brother is Daniëlle helemaal van slag en in tranen. Ze vindt het heel erg dat er door bewoners wordt geteld hoeveel Nederlanders en Belgen er nog over zijn in het huis van Big Brother. “Ik ben hier om een leuke tijd met jullie te hebben”, zegt een geëmotioneerde Daniëlle. “En of je me nu mag of niet… Het maakt niet uit waar ik vandaan kom. En of ik een jongen of een meisje ben. En daar word ik heel erg moe van.” Bekijk het fragment van Big Brother in de video hieronder. Big Brother is iedere werkdag om 21:30 uur te zien op RTL 5 en Videoland. Daarnaast wordt iedere donderdagavond op datzelfde tijdstip een liveshow uitgezonden en kun je 24/7 twee livestreams bekijken op Videoland. Je kunt alle afleveringen van Big Brother terugkijken bij Gids.tv. Theo (Big Brother) heeft spijt van uitspraken: ‘Ook deels Theo die gespeeld werd’ Bekijk deze video » Big Brother: Els en René mogen blijven, maar René is nu al genomineerd Bekijk deze video »Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV