Biografisch drama The King’s Speech zaterdag te zien bij Eén: bekijk de trailer

Biografisch drama The King’s Speech zaterdag te zien bij Eén: bekijk de trailer

Kijk hier waar je The King’s Speech kunt streamen.

Vanavond kun je op de Belgische zender Eén kijken naar de prachtige film The King’s Speech. Deze film is gebaseerd op het waargebeurde verhaal rond koning George VI (Colin Firth). Hij werd onverwacht koning, maar kon niet de vorst zijn die hij wilde door zijn heftige stotterprobleem. Hij huurt de eigenzinnige logopedist Lionel Logue (een rol van Geoffrey Rush) in en met zijn onorthodoxe methodes krijgt hij het toch voor elkaar dat de koning steeds meer vertrouwen krijgt en met zijn stem het volk toe kan spreken.

The King’s Speech is zaterdag 16 januari om 21.10 uur te zien op de Vlaamse zender Eén. In de video hieronder kun je de trailer van The King’s Speech bekijken.

Biografisch drama <em>The King’s Speech</em> zaterdag te zien bij Eén: bekijk de trailer Kijk hier waar je The King’s Speech kunt streamen. Vanavond kun je op de Belgische zender Eén kijken naar de prachtige film The King’s Speech. Deze film is gebaseerd op het waargebeurde verhaal rond koning George VI (Colin Firth). Hij werd onverwacht koning, maar kon niet de vorst zijn die hij wilde door zijn heftige stotterprobleem. Hij huurt de eigenzinnige logopedist Lionel Logue (een rol van Geoffrey Rush) in en met zijn onorthodoxe methodes krijgt hij het toch voor elkaar dat de koning steeds meer vertrouwen krijgt en met zijn stem het volk toe kan spreken. The King’s Speech is zaterdag 16 januari om 21.10 uur te zien op de Vlaamse zender Eén. In de video hieronder kun je de trailer van The King’s Speech bekijken. Trailer: Bliss, met Owen Wilson & Salma Hayek, vanaf 5 februari op Prime Bekijk deze video » Comedyserie The Crew vanaf 15 februari te zien bij Netflix: bekijk de trailer Bekijk deze video »
Trailer :
Biografisch drama The King’s Speech zaterdag te zien bij Eén: bekijk de trailer


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Biografisch drama The King’s Speech zaterdag te zien bij Eén: bekijk de trailer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier