Video: Patrick Roest na eerste dag EK Allround: "Tegenstand viel tegen"

Video: Patrick Roest na eerste dag EK Allround: "Tegenstand viel tegen"

Op zaterdag 16 en zondag 17 januari zijn de Europese kampioenschappen allround en sprint in het schaatsen. De NOS doet vanaf 11.30 uur live verslag op NPO 1 en NOS.nl. Daarnaast zijn de kampioenschappen ook te volgen via een livestream van Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>Patrick Roest</em> na eerste dag <em>EK Allround</em>: &quot;Tegenstand viel tegen&quot; Op zaterdag 16 en zondag 17 januari zijn de Europese kampioenschappen allround en sprint in het schaatsen. De NOS doet vanaf 11.30 uur live verslag op NPO 1 en NOS.nl. Daarnaast zijn de kampioenschappen ook te volgen via een livestream van Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Tegenstand viel tegenDit weekend is het tijd voor het EK Allround. Patrick Roest is topfavoriet en schaatste de 500 meter en 5000 meter vandaag. Hij creëert daarmee een ruime voorsprong op bijvoorbeeld Pedersen. Hij laat ook weten dat hij blij was met zijn eigen rit maar: "De tegenstand viel wat tegen." Het ziet er goed uit voor Roest en het lijkt erop dat de schaatser morgen (17 januari) naar huis gaat met de winst, maar claimt hij de winst nog niet: "Ik wil niet op de feiten vooruit lopen, we weten dat er een hoop kan gebeuren." Bekijk de video van het AD hierboven. Bekijk ook Live stream EK Allround & Sprint schaatsen (16 januari) Bekijk deze video » EK Sprint en EK Allround Schaatsen zijn dit weekend: bekijk de voorbeschouwing Bekijk deze video »
Sport :
Video: Patrick Roest na eerste dag EK Allround: "Tegenstand viel tegen"

Tegenstand viel tegen
Dit weekend is het tijd voor het EK Allround. Patrick Roest is topfavoriet en schaatste de 500 meter en 5000 meter vandaag. Hij creëert daarmee een ruime voorsprong op bijvoorbeeld Pedersen. Hij laat ook weten dat hij blij was met zijn eigen rit maar: "De tegenstand viel wat tegen." Het ziet er goed uit voor Roest en het lijkt erop dat de schaatser morgen (17 januari) naar huis gaat met de winst, maar claimt hij de winst nog niet: "Ik wil niet op de feiten vooruit lopen, we weten dat er een hoop kan gebeuren."

Bekijk de video van het AD hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Patrick Roest na eerste dag EK Allround: "Tegenstand viel tegen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier