Bert van Leeuwen over zijn Familiediner: "Ik word er vaak boos van" (video)

Bert van Leeuwen over zijn Familiediner: "Ik word er vaak boos van" (video)

Bert van Leeuwen haalt de welbekende witte limousine weer uit de stalling voor een nieuw seizoen van Het Familiediner.

De tekst gaat verder onder de video

<em>Bert van Leeuwen</em> over zijn <em>Familiediner</em>: &quot;Ik word er vaak boos van&quot; (video) Bert van Leeuwen haalt de welbekende witte limousine weer uit de stalling voor een nieuw seizoen van Het Familiediner. De tekst gaat verder onder de video De presentator wordt het soms ook teveel en dan wordt hij 'boos' dat mensen het niet kunnen bijleggen: "Ik heb wel eens een gesprek met mensen waarvan ik denk: jij wilt het heel graag, maar jouw partner houdt het tegen. Daar word ik wel eens boos van." Bekijk ook Zien: oproep BN’ers om op Het Familiediner te stemmen voor Gouden Televizier-Ring Bekijk deze video » Bert van Leeuwen: van ideale schoonzoon naar 'gekke oom' (video) Bekijk deze video » Bekijk het fragment bij RTL Boulevard hierboven. Je kunt alle afleveringen van Het Familiediner terugkijken op Gids.tv.
TV :
Bert van Leeuwen over zijn Familiediner: "Ik word er vaak boos van" (video)

De presentator wordt het soms ook teveel en dan wordt hij 'boos' dat mensen het niet kunnen bijleggen: "Ik heb wel eens een gesprek met mensen waarvan ik denk: jij wilt het heel graag, maar jouw partner houdt het tegen. Daar word ik wel eens boos van."

Bekijk het fragment bij RTL Boulevard hierboven. Je kunt alle afleveringen van Het Familiediner terugkijken op Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bert van Leeuwen over zijn Familiediner: "Ik word er vaak boos van" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier