Beau Séjour gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Beau Séjour gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Beau Séjour gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanaf vanavond is de Vlaamse thrillerserie Beau Séjour tien zondagen rond 22:15 uur te zien op NPO 3. BloedDe serie gaat over Kato Hoeven. Ze wordt onder het bloed wakker in een kamer in Hotel Séjour en komt tot de onthutsende ontdekking dat ze dood is. Met hulp van vijf anderen begint ze de moord te onderzoeken. SpeurtochtAls Kato vlucht en hulp zoekt lijkt het erop dat niemand haar kan zien. Wanneer een voorbijganger een bebloede hamer vindt, is dat het begin van een uiterst ingewikkelde speurtocht naar de moordenaar van Kato. Riverdale seizoen 5 start 21 januari bij Netflix: bekijk hier de trailer Bekijk deze video » Nieuwe beelden Mocro Maffia seizoen 3: nieuwe groep neemt de stad over Bekijk deze video » Bekijk Netflix-films van 2021: "Outside The Wire, Fear Street en meer" Bekijk deze video »
Uitzending :
Beau Séjour gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Vanaf vanavond is de Vlaamse thrillerserie Beau Séjour tien zondagen rond 22:15 uur te zien op NPO 3.

Bloed
De serie gaat over Kato Hoeven. Ze wordt onder het bloed wakker in een kamer in Hotel Séjour en komt tot de onthutsende ontdekking dat ze dood is. Met hulp van vijf anderen begint ze de moord te onderzoeken.

Speurtocht
Als Kato vlucht en hulp zoekt lijkt het erop dat niemand haar kan zien. Wanneer een voorbijganger een bebloede hamer vindt, is dat het begin van een uiterst ingewikkelde speurtocht naar de moordenaar van Kato.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Beau Séjour gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier