Lange Frans opent opnieuw YouTube-kanaal en deelt podcast met Coen Vermeeren

Lange Frans opent opnieuw YouTube-kanaal en deelt podcast met Coen Vermeeren

Inmiddels is Lange Frans zijn nieuwe YouTube-kanaal LFBU ook verwijderd. De content van Lange Frans schendt YouTube's beleid inzake intimidatie, bedreigingen en cyberpesten.

Het YouTube-account van Lange Frans was in oktober 2020 verwijderd. Hij hintte destijds erop dat een recente uitzending van Zondag met Lubach te maken zou hebben met de verwijdering, maar YouTube ontkende dat... Nu heeft Lange Frans een nieuw YouTube-kanaal genaamd 'LFBU' geopend en deelt opnieuw podcasts.

Plan van de elite
Lange Frans deelt op 16 januari 2021 een podcast met Coen Vermeeren waarin hij spreekt over het plan van de elite. Lange Frans en Coen spreken ook over het bestaan van ufo's. Bekijk hieronder de nieuwe podcast van de rapper op zijn nieuwe YouTube-kanaal LFBU.

<em>Lange Frans</em> opent opnieuw <em>YouTube-kanaal</em> en deelt podcast met <em>Coen Vermeeren</em> Inmiddels is Lange Frans zijn nieuwe YouTube-kanaal LFBU ook verwijderd. De content van Lange Frans schendt YouTube's beleid inzake intimidatie, bedreigingen en cyberpesten. Het YouTube-account van Lange Frans was in oktober 2020 verwijderd. Hij hintte destijds erop dat een recente uitzending van Zondag met Lubach te maken zou hebben met de verwijdering, maar YouTube ontkende dat... Nu heeft Lange Frans een nieuw YouTube-kanaal genaamd 'LFBU' geopend en deelt opnieuw podcasts. Plan van de eliteLange Frans deelt op 16 januari 2021 een podcast met Coen Vermeeren waarin hij spreekt over het plan van de elite. Lange Frans en Coen spreken ook over het bestaan van ufo's. Bekijk hieronder de nieuwe podcast van de rapper op zijn nieuwe YouTube-kanaal LFBU. Bekijk ook Lange Frans huilt omdat YouTube zijn account heeft gedelete: "Arjen Lubach, bedankt" Bekijk deze video » RUMAG-volgers boos om misplaatste grap over Lange Frans: "Niet chique" Bekijk deze video »
Entertainment :
Lange Frans opent opnieuw YouTube-kanaal en deelt podcast met Coen Vermeeren


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Lange Frans opent opnieuw YouTube-kanaal en deelt podcast met Coen Vermeeren of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier