WNL op Zondag: Pieter Omtzigt noemt toeslagenaffaire-verbeterpunten: "Minder naar Polen kijken"

WNL op Zondag: Pieter Omtzigt noemt toeslagenaffaire-verbeterpunten: "Minder naar Polen kijken"

<em>WNL op Zondag</em>: <em>Pieter Omtzigt</em> noemt <em>toeslagenaffaire</em>-verbeterpunten: &quot;Minder naar Polen kijken&quot; CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt vindt dat de informatievoorziening vanuit het kabinet aanzienlijk beter moet. Dat zegt hij in WNL op Zondag naar aanleiding van een vernietigend rapport over fouten die gemaakt zijn rond de toeslagenaffaire. Ook de rechtsbescherming voor burgers moet beter. Bekijk het WNL op Zondag-fragment met Pieter Omtzigt over de toeslagenaffaire hierboven. WNL op Zondag is elke zondag om 10:00 uur te zien bij NPO 1. Je kunt alle afleveringen en fragmenten van WNL op Zondag terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Op1 gemist? Janet Ramesar is een gedupeerde van de toeslagenaffaire Bekijk deze video » Op1 gemist? Burgemeester van Utrecht Sharon Dijksma noemt oplossing toeslagenaffaire ''hartverscheurend'' Bekijk deze video »
Nieuws :
WNL op Zondag: Pieter Omtzigt noemt toeslagenaffaire-verbeterpunten: "Minder naar Polen kijken"

CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt vindt dat de informatievoorziening vanuit het kabinet aanzienlijk beter moet. Dat zegt hij in WNL op Zondag naar aanleiding van een vernietigend rapport over fouten die gemaakt zijn rond de toeslagenaffaire. Ook de rechtsbescherming voor burgers moet beter. Bekijk het WNL op Zondag-fragment met Pieter Omtzigt over de toeslagenaffaire hierboven.

WNL op Zondag is elke zondag om 10:00 uur te zien bij NPO 1. Je kunt alle afleveringen en fragmenten van WNL op Zondag terugkijken via Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op WNL op Zondag: Pieter Omtzigt noemt toeslagenaffaire-verbeterpunten: "Minder naar Polen kijken" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier