Aflevering 3 van Mollenstreken met 'abseilende' Lavezzi Rutjes: "Veel geluk"

Aflevering 3 van Mollenstreken met 'abseilende' Lavezzi Rutjes: "Veel geluk"

Lavezzi Rutjes maakt ook het nieuwe seizoen weer een napraatshow van Wie is de Mol? op NPO Zapp, genaamd Mollenstreken. Lavezzi Rutjes start de derde aflevering van Mollenstreken abseilend, net als de kandidaten in de derde opdracht.

Aflevering 3 van <em>Mollenstreken</em> met 'abseilende' Lavezzi Rutjes: &quot;Veel geluk&quot; Lavezzi Rutjes maakt ook het nieuwe seizoen weer een napraatshow van Wie is de Mol? op NPO Zapp, genaamd Mollenstreken. Lavezzi Rutjes start de derde aflevering van Mollenstreken abseilend, net als de kandidaten in de derde opdracht. Bekijk de derde aflevering van Mollenstreken hierboven terug. Je kunt alle uitzendingen van Mollenstreken terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook ZIEN: Dit is de derde afvaller van Wie is de Mol? 2021 Bekijk deze video » Wie is de Mol? gemist? Geheime codes ontdekt in biecht Marije Knevel (video) Bekijk deze video »
Wie is de Mol? :
Aflevering 3 van Mollenstreken met 'abseilende' Lavezzi Rutjes: "Veel geluk"

Bekijk de derde aflevering van Mollenstreken hierboven terug. Je kunt alle uitzendingen van Mollenstreken terugkijken op Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Aflevering 3 van Mollenstreken met 'abseilende' Lavezzi Rutjes: "Veel geluk" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier