Stegeman op de Bres gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Stegeman op de Bres gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Stegeman op de Bres gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Stegeman op de Bres: Alberto Stegeman confronteert oplichter Pieter K Bekijk deze video » Stegeman op de Bres gemist? Karin is miljoen euro kwijt door oplichter Bekijk deze video » Stegeman op de Bres gemist? Bekijk deze video » Stegeman op de Bres: Stegeman woest op man die Karin voor miljoen euro oplichtte Bekijk deze video » Stegeman op de Bres: zoon oplichter wordt geconfronteerd op straat Bekijk deze video » Alberto Stegeman is terug met een nieuw seizoen van Stegeman op de Bres, waarin hij mensen helpt die na een conflict in de problemen zitten. Elke zondag om 21:25 uur op SBS6. BelazerdHet nieuwe seizoen start met een heel schrijnend verhaal. Alberto springt op de bres voor Karin. Zij is belazerd door een zogenaamd goede vriend en zijn kompanen. LuchtkasteelKarin is haar hele vermogen kwijt, omdat zij investeerde in zijn plannen. Het bleek een luchtkasteel en ze verloor maar liefst bijna een miljoen euro. Karin heeft niets meer over en moet nu leven van een paar honderd euro per maand. OpsporenAlberto Stegeman onderzoekt de zaak, zoekt uit waar het geld is gebleven en probeert de verantwoordelijken op te sporen. Undercover in Nederland: Alberto Stegeman betrapt pedofiel tijdens date met meisje Bekijk deze video » Undercover in Nederland gemist? Ontspoorde oplichter geconfronteerd (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Stegeman op de Bres gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Alberto Stegeman is terug met een nieuw seizoen van Stegeman op de Bres, waarin hij mensen helpt die na een conflict in de problemen zitten. Elke zondag om 21:25 uur op SBS6.

Belazerd
Het nieuwe seizoen start met een heel schrijnend verhaal. Alberto springt op de bres voor Karin. Zij is belazerd door een zogenaamd goede vriend en zijn kompanen.

Luchtkasteel
Karin is haar hele vermogen kwijt, omdat zij investeerde in zijn plannen. Het bleek een luchtkasteel en ze verloor maar liefst bijna een miljoen euro. Karin heeft niets meer over en moet nu leven van een paar honderd euro per maand.

Opsporen
Alberto Stegeman onderzoekt de zaak, zoekt uit waar het geld is gebleven en probeert de verantwoordelijken op te sporen.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Stegeman op de bres

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Stegeman op de Bres gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier