Samenvatting Internazionale - Juventus (Serie A)

Samenvatting Internazionale - Juventus (Serie A)

Samenvatting <em>Internazionale - Juventus</em> (Serie A) Het begint er steeds meer op te lijken dat Juventus voor het eerst in een decennium géén kampioen van Italië zal worden. Zondagavond (17 januari) deelde Internazionale een gevoelige tik uit aan de Oude Dame door met 2-0 te winnen, dankzij treffers van Arturo Vidal en Nicolò Barella. Juventus staat inmiddels op de vijfde plek, maar het staat bovenin erg dicht bij elkaar. Bekijk de samenvatting van Internazionale - Juventus hierboven. Bekijk ook Samenvatting Napoli - Fiorentina (Serie A) Bekijk deze video » Samenvatting Atalanta - Genoa (Serie A) Bekijk deze video »
Voetbal :
Samenvatting Internazionale - Juventus (Serie A)

Het begint er steeds meer op te lijken dat Juventus voor het eerst in een decennium géén kampioen van Italië zal worden. Zondagavond (17 januari) deelde Internazionale een gevoelige tik uit aan de Oude Dame door met 2-0 te winnen, dankzij treffers van Arturo Vidal en Nicolò Barella. Juventus staat inmiddels op de vijfde plek, maar het staat bovenin erg dicht bij elkaar.

Bekijk de samenvatting van Internazionale - Juventus hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting Internazionale - Juventus (Serie A) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier