SBS-weerman Jordi Huirne: "Waarschijnlijk nooit meer Elfstedentocht" (video)

SBS-weerman Jordi Huirne: "Waarschijnlijk nooit meer Elfstedentocht" (video)

Weer.nl-weerman Jordi Huirne besprak zaterdagavond vol enthousiasme de laag sneeuw waar Nederland zo van genoot maar zorgde vervolgens ook voor een sfeeromslag in de Shownieuws-studio, vanwege een opmerking over de Elfstedentocht: "Ik denk dat dat er deze winter niet in zit. Niet dit jaar en waarschijnlijk nooit meer."

'Steeds moeilijker'
Het is direct ijzig koud in de studio: "Leuk dat je er was....", grapt Patty Brard. Huirne licht toe: "Alles moet nu, vanwege opwarming, precies goed samenvallen. Dat was al heel moeilijk en dat wordt eigenlijk alleen maar moeilijker. Want ja, we hebben tegenwoordig een hele warme herfst dus het water is nog warmer dan het vroeger al was als we de winter ingaan." Zijn hele uitleg vind je hieronder, vanaf 4min20, in het fragment van Shownieuws.

SBS-weerman <em>Jordi Huirne</em>: &quot;Waarschijnlijk nooit meer Elfstedentocht&quot; (video) Weer.nl-weerman Jordi Huirne besprak zaterdagavond vol enthousiasme de laag sneeuw waar Nederland zo van genoot maar zorgde vervolgens ook voor een sfeeromslag in de Shownieuws-studio, vanwege een opmerking over de Elfstedentocht: "Ik denk dat dat er deze winter niet in zit. Niet dit jaar en waarschijnlijk nooit meer." 'Steeds moeilijker'Het is direct ijzig koud in de studio: "Leuk dat je er was....", grapt Patty Brard. Huirne licht toe: "Alles moet nu, vanwege opwarming, precies goed samenvallen. Dat was al heel moeilijk en dat wordt eigenlijk alleen maar moeilijker. Want ja, we hebben tegenwoordig een hele warme herfst dus het water is nog warmer dan het vroeger al was als we de winter ingaan." Zijn hele uitleg vind je hieronder, vanaf 4min20, in het fragment van Shownieuws. Bekijk ook Sybrand Buma in Jinek: "Elfstedentocht is met niets ter wereld te vergelijken" Bekijk deze video »
TV :
SBS-weerman Jordi Huirne: "Waarschijnlijk nooit meer Elfstedentocht" (video)


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op SBS-weerman Jordi Huirne: "Waarschijnlijk nooit meer Elfstedentocht" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV