Bekijk hier NikkieTutorials: Layers of Me 'Finally revealing my secret' (aflevering 4)

Bekijk hier NikkieTutorials: Layers of Me 'Finally revealing my secret' (aflevering 4)

Vandaag kwam het laatste deel van de vierdelige serie 'Layers of Me' van YouTuber NikkieTutorials uit. In deze serie werd Nikkie twee jaar lang gevolgd door documentairemaker Linda Hakeboom, waar alle hoogte- en dieptepunten van die tijd werd gefilmd.

Bekijk de vierde aflevering hier.

De laatste aflevering
Na het verlies van haar broertje beseft Nikkie de Jager hoe belangrijk haar familie en haar vrienden voor haar zijn. Daarnaast loopt ze al jaren rond met een geheim, wat ze liever niet deelt met de hele wereld. Ze is namelijk transgender en wil dit stukje graag privé houden in haar veilige YouTube-wereld. Helaas is dit haar niet gegund, want ze wordt gechanteerd met haar identiteit. Ze besluit het openbaar te maken op haar platform.

Bekijk de trailer van de documentaireserie hieronder. De volledige serie van NikkieTutorials: Layers of me is te bekijken op haar YouTube-kanaal.

Bekijk hier <em>NikkieTutorials: Layers of Me</em> 'Finally revealing my secret' (aflevering 4) Vandaag kwam het laatste deel van de vierdelige serie 'Layers of Me' van YouTuber NikkieTutorials uit. In deze serie werd Nikkie twee jaar lang gevolgd door documentairemaker Linda Hakeboom, waar alle hoogte- en dieptepunten van die tijd werd gefilmd. Bekijk de vierde aflevering hier. De laatste afleveringNa het verlies van haar broertje beseft Nikkie de Jager hoe belangrijk haar familie en haar vrienden voor haar zijn. Daarnaast loopt ze al jaren rond met een geheim, wat ze liever niet deelt met de hele wereld. Ze is namelijk transgender en wil dit stukje graag privé houden in haar veilige YouTube-wereld. Helaas is dit haar niet gegund, want ze wordt gechanteerd met haar identiteit. Ze besluit het openbaar te maken op haar platform. Bekijk de trailer van de documentaireserie hieronder. De volledige serie van NikkieTutorials: Layers of me is te bekijken op haar YouTube-kanaal. Bekijk ook Jinek gemist? NikkieTutorials hoopt op saai 2021: 'Ik ben mij ook weleens zat' Bekijk deze video » Eerste beelden: Nikkie de Jager presenteert Make-Up Cup op NPO 3 Bekijk deze video »
Kijktip :
Bekijk hier NikkieTutorials: Layers of Me 'Finally revealing my secret' (aflevering 4)Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV