RTL Boulevard: Peter R. de Vries: "Geef dorpsidioten geen microfoon"

RTL Boulevard: Peter R. de Vries: "Geef dorpsidioten geen microfoon"

Het is vijf voor twaalf in de strijd tegen het coronavirus en dus ook tegen die gevreesde avondklok. Een serieuze maatregel waar we bijna niet meer aan lijken te ontkomen. Terwijl de laatste uren van onze vrijheid langzaam wegtikken, is die keiharde lockdown-regel bijna de normaalste zaak van de wereld geworden in onze buurlanden. Gisteren sprak er een arts voor de camera tijdens de demonstratie op het Museumplein over zogenaamd fake news wat betreft de informatie over de coronacijfers. Peter R. de Vries' reactie hierop is dat deze meneer overspannen klinkt en we niet elke dorpsgek een microfoon moeten overhandigen.

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.

<em>RTL Boulevard</em>: Peter R. de Vries: &quot;Geef dorpsidioten geen microfoon&quot; Het is vijf voor twaalf in de strijd tegen het coronavirus en dus ook tegen die gevreesde avondklok. Een serieuze maatregel waar we bijna niet meer aan lijken te ontkomen. Terwijl de laatste uren van onze vrijheid langzaam wegtikken, is die keiharde lockdown-regel bijna de normaalste zaak van de wereld geworden in onze buurlanden. Gisteren sprak er een arts voor de camera tijdens de demonstratie op het Museumplein over zogenaamd fake news wat betreft de informatie over de coronacijfers. Peter R. de Vries' reactie hierop is dat deze meneer overspannen klinkt en we niet elke dorpsgek een microfoon moeten overhandigen. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.
TV :
RTL Boulevard: Peter R. de Vries: "Geef dorpsidioten geen microfoon"


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op RTL Boulevard: Peter R. de Vries: "Geef dorpsidioten geen microfoon" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier