Vier Handen Op Eén Buik: hoe gaat het nu met gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Vier Handen Op Eén Buik: hoe gaat het nu met gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Vier Handen Op Eén Buik: hoe gaat het nu met gemist? Bekijk hier de hele uitzending In deze 'hoe is het nu met'-aflevering van Vier Handen Op Eén Buik gaan de bekende moeders terug naar de jonge vrouwen die ze ondersteunden rond hun bevalling. Ook volgende week dinsdag staat er een 'hoe is het nu met'-aflevering op het programma. Pittige periodePatty Brard gaat langs bij Tiffany om te kijken hoe het nu met haar gaat. De moeder van twee jongens heeft de afgelopen tijd een pittige periode achter de rug. Haar vader overleed plotseling. SchuldenXandra Brood gaat na vier jaar weer op bezoek bij de vrolijke Rosa. Ze woonde in een klein appartement, had veel schulden en stond er tijdens haar zwangerschap alleen voor. Eigen bedrijfjeVictoria Koblenko gaat terug naar de Twentse Jennifer. Haar kindje werd destijds tijdelijk uit huis geplaatst en haar relatie ging uit. En Nienke Plas gaat op pad met Shannon, die hard aan het werk is om haar eigen bedrijfje op te zetten. Trijntje Oosterhuis over moederschap & Vier handen op één buik: "Wat is het soms zwaar" Bekijk deze video » Trijntje Oosterhuis in Vier Handen Op Eén Buik: ‘Placenta rauw kauwen?!’ Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

In deze 'hoe is het nu met'-aflevering van Vier Handen Op Eén Buik gaan de bekende moeders terug naar de jonge vrouwen die ze ondersteunden rond hun bevalling. Ook volgende week dinsdag staat er een 'hoe is het nu met'-aflevering op het programma.

Pittige periode
Patty Brard gaat langs bij Tiffany om te kijken hoe het nu met haar gaat. De moeder van twee jongens heeft de afgelopen tijd een pittige periode achter de rug. Haar vader overleed plotseling.

Schulden
Xandra Brood gaat na vier jaar weer op bezoek bij de vrolijke Rosa. Ze woonde in een klein appartement, had veel schulden en stond er tijdens haar zwangerschap alleen voor.

Eigen bedrijfje
Victoria Koblenko gaat terug naar de Twentse Jennifer. Haar kindje werd destijds tijdelijk uit huis geplaatst en haar relatie ging uit. En Nienke Plas gaat op pad met Shannon, die hard aan het werk is om haar eigen bedrijfje op te zetten.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Vier handen op één buik

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vier Handen Op Eén Buik: hoe gaat het nu met gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier