Yolanthe Cabau in Linda.: 'Weer meer ruimte om me te focussen op andere dingen'

Yolanthe Cabau in Linda.: 'Weer meer ruimte om me te focussen op andere dingen'

Yolanthe Cabau en Amerika-deskundige Michiel Vos staan deze maand met een gezamenlijk interview in Linda. en zijn daarin vrij openhartig. Yolanthe: "Ik heb natuurlijk een tijd lang focus gelegd op gezin en andere dingen voorrang gegeven. Maar nu is er weer wat meer ruimte om me te focussen wat ik het allerliefst doe en dat is toch acteren."

'Opnieuw uitvinden'
Daarnaast wil de brunette, die nog altijd hoopt op een doorbraak in Amerika, in de toekomst gaan regisseren. Vos ziet zeker mogelijkheden voor de actrice: "Ik denk, dat als ze bereid is om zichzelf opnieuw uit te vinden, als Amerikaanse versie van Yolanthe, dan gaat het lukken. Als ze de Nederlandse versie van Yolanthe blijft, dan wordt het moeilijk." Bekijk het fragment van Linda. hieronder.

Yolanthe Cabau in <em>Linda.</em>: 'Weer meer ruimte om me te focussen op andere dingen' Yolanthe Cabau en Amerika-deskundige Michiel Vos staan deze maand met een gezamenlijk interview in Linda. en zijn daarin vrij openhartig. Yolanthe: "Ik heb natuurlijk een tijd lang focus gelegd op gezin en andere dingen voorrang gegeven. Maar nu is er weer wat meer ruimte om me te focussen wat ik het allerliefst doe en dat is toch acteren." 'Opnieuw uitvinden'Daarnaast wil de brunette, die nog altijd hoopt op een doorbraak in Amerika, in de toekomst gaan regisseren. Vos ziet zeker mogelijkheden voor de actrice: "Ik denk, dat als ze bereid is om zichzelf opnieuw uit te vinden, als Amerikaanse versie van Yolanthe, dan gaat het lukken. Als ze de Nederlandse versie van Yolanthe blijft, dan wordt het moeilijk." Bekijk het fragment van Linda. hieronder. Bekijk ook Michiel Vos bij Jinek: zo gaat het met Nancy Pelosi na de Capitool-bestorming (video) Bekijk deze video »
TV :
Yolanthe Cabau in Linda.: 'Weer meer ruimte om me te focussen op andere dingen'


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Yolanthe Cabau in Linda.: 'Weer meer ruimte om me te focussen op andere dingen' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier