Actiefilm The Bourne Identity dinsdag te zien bij Veronica

Actiefilm The Bourne Identity dinsdag te zien bij Veronica

Actiefilm <em>The Bourne Identity</em> dinsdag te zien bij <em>Veronica</em> Midden op zee wordt een bijna-verdronken man, gespeeld door Matt Damon, gevonden met twee kogels en een banknummer in zijn lijf. Hij heeft zijn geheugen verloren en ook heeft hij verder geen bezittingen meer... Wie ben ik?Het banknummer is de enige aanwijzing naar zijn verleden. Aangezien hij niet weet wie hij is, heeft hij ook geen idee waarom iedereen op hem blijft schieten. Bekijk de trailer van de spannende actiefilm The Bourne Identity hierboven. The Bourne Identity is dinsdag 19 januari om 20:30 uur te zien bij Veronica. Je kunt The Bourne Identity streamen via Netflix. Bekijk ook Tenet vanaf donderdag in de bioscoop: "Waanzinnige actiefilm met Nolan-trucs" Bekijk deze video » Actiefilm Way Down vanaf 14 januari te zien in bioscoop: bekijk de trailer Bekijk deze video »
Film :
Actiefilm The Bourne Identity dinsdag te zien bij Veronica

Midden op zee wordt een bijna-verdronken man, gespeeld door Matt Damon, gevonden met twee kogels en een banknummer in zijn lijf. Hij heeft zijn geheugen verloren en ook heeft hij verder geen bezittingen meer...

Wie ben ik?
Het banknummer is de enige aanwijzing naar zijn verleden. Aangezien hij niet weet wie hij is, heeft hij ook geen idee waarom iedereen op hem blijft schieten. Bekijk de trailer van de spannende actiefilm The Bourne Identity hierboven.

The Bourne Identity is dinsdag 19 januari om 20:30 uur te zien bij Veronica. Je kunt The Bourne Identity streamen via Netflix.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Actiefilm The Bourne Identity dinsdag te zien bij Veronica of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier