Goedemorgen Nederland: "Stijl van Donald Trump heeft veel woede en angst opgeleverd"

Goedemorgen Nederland: "Stijl van Donald Trump heeft veel woede en angst opgeleverd"

In Goedemorgen Nederland schoof Amerikadeskundige Koen Petersen aan om terug te blikken op het presidentschap van Donald Trump. Na vier jaar komt daar morgen (20 januari) een einde aan met de inauguratie van Joe Biden. Maar hoe heeft Trump het eigenlijk gedaan? Volgens Petersen heeft hij veel verkiezingsbeloftes ingelost, maar door zijn stijl en koers heeft hij ook veel woede, verzet en angst gecreëerd.

Bekijk het fragment uit Goedemorgen Nederland hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Goedemorgen Nederland terugkijken bij Gids.tv.

<em>Goedemorgen Nederland</em>: &quot;Stijl van Donald Trump heeft veel woede en angst opgeleverd&quot; In Goedemorgen Nederland schoof Amerikadeskundige Koen Petersen aan om terug te blikken op het presidentschap van Donald Trump. Na vier jaar komt daar morgen (20 januari) een einde aan met de inauguratie van Joe Biden. Maar hoe heeft Trump het eigenlijk gedaan? Volgens Petersen heeft hij veel verkiezingsbeloftes ingelost, maar door zijn stijl en koers heeft hij ook veel woede, verzet en angst gecreëerd. Bekijk het fragment uit Goedemorgen Nederland hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Goedemorgen Nederland terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Erik Mouthaan in Jinek: "Donald Trump en Mike Pence hebben geen contact meer" Bekijk deze video » Eva Jinek pakt Pete Hoekstra aan: "Wie luistert er nu nog naar Amerika?" Bekijk deze video » Bekijk afscheidsvideo Melania Trump: "Geweld is nooit het antwoord" Bekijk deze video »
TV :
Goedemorgen Nederland: "Stijl van Donald Trump heeft veel woede en angst opgeleverd"


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Goedemorgen Nederland: "Stijl van Donald Trump heeft veel woede en angst opgeleverd" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier