Goedemorgen Nederland: "Meghan Markle voert kruistocht tegen media"

Goedemorgen Nederland: "Meghan Markle voert kruistocht tegen media"

Vandaag (dinsdag 19 januari) verschijnt de rechtszaak die Meghan Markle tegen de Britse tabloidpers heeft aangespannen voor de rechter. Heeft ze kans van slagen? Justine Marcella ziet vooral dat Markle een kruistocht tegen de media voert.

Lees verder onder de video.

<em>Goedemorgen Nederland</em>: &quot;Meghan Markle voert kruistocht tegen media&quot; Vandaag (dinsdag 19 januari) verschijnt de rechtszaak die Meghan Markle tegen de Britse tabloidpers heeft aangespannen voor de rechter. Heeft ze kans van slagen? Justine Marcella ziet vooral dat Markle een kruistocht tegen de media voert. Lees verder onder de video. NadeelIn het verleden is al vaker gebleken dat de Britse pers over lijken gaat voor die ene scoop of dat unieke, vunzige roddeltje - het leidde zelfs tot de dood van prinses Diana, die werd achtervolgd door de paparazzi. Meghan Markle is er helemaal klaar mee nadat de Britten een persoonlijke brief van haarzelf aan haar vader publiceerden. Marcella is bang dat de rechtszaak in Markles nadeel zal uitpakken. Bekijk het fragment uit Goedemorgen Nederland hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Goedemorgen Nederland terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Primeur: Meghan Markle en prins Harry gaan zéér binnenkort volledig offline Bekijk deze video » Zien: Is er nu wel of geen ruzie tussen prinsen William en Harry? (video) Bekijk deze video »
Royals :
Goedemorgen Nederland: "Meghan Markle voert kruistocht tegen media"

Nadeel
In het verleden is al vaker gebleken dat de Britse pers over lijken gaat voor die ene scoop of dat unieke, vunzige roddeltje - het leidde zelfs tot de dood van prinses Diana, die werd achtervolgd door de paparazzi. Meghan Markle is er helemaal klaar mee nadat de Britten een persoonlijke brief van haarzelf aan haar vader publiceerden. Marcella is bang dat de rechtszaak in Markles nadeel zal uitpakken.

Bekijk het fragment uit Goedemorgen Nederland hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Goedemorgen Nederland terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Goedemorgen Nederland: "Meghan Markle voert kruistocht tegen media" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier