Talkshow M: aanvallen op Mark Rutte zijn onderdeel van campagne

Talkshow M: aanvallen op Mark Rutte zijn onderdeel van campagne

Hieronder zie je een fragment uit Talkshow M van dinsdag 19 januari. Je kan ook de hele uitzending van 19 januari terugkijken en alle andere uitzendingen terugkijken bij Gids.tv.

Lees verder onder de video.

<em>Talkshow M</em>: aanvallen op <em>Mark Rutte</em> zijn onderdeel van campagne Hieronder zie je een fragment uit Talkshow M van dinsdag 19 januari. Je kan ook de hele uitzending van 19 januari terugkijken en alle andere uitzendingen terugkijken bij Gids.tv. Lees verder onder de video. Mark Rutte staat momenteel hoog in de peilingen voor de Tweede Kamer verkiezingen over twee maanden. Dat is iets waar alle partijen last van hebben, volgens politiek columnist Tom-Jan Meeus is dat ook de reden waarom andere partijen de VVD en Mark Rutte zo hard mogelijk proberen aan te vallen. Volgens Meeus is dat voor veel partijen gewoon een onderdeel van de campagne. Bekijk het fragment uit M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Talkshow M: aanvallen op Mark Rutte zijn onderdeel van campagne

Mark Rutte staat momenteel hoog in de peilingen voor de Tweede Kamer verkiezingen over twee maanden. Dat is iets waar alle partijen last van hebben, volgens politiek columnist Tom-Jan Meeus is dat ook de reden waarom andere partijen de VVD en Mark Rutte zo hard mogelijk proberen aan te vallen. Volgens Meeus is dat voor veel partijen gewoon een onderdeel van de campagne.

Bekijk het fragment uit M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Talkshow M: aanvallen op Mark Rutte zijn onderdeel van campagne of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier