Zien: de meest ongemakkelijke en komische momenten van Donald Trump op een rij

Zien: de meest ongemakkelijke en komische momenten van Donald Trump op een rij

Vandaag is de laatste werkdag van president Donald Trump. De afgelopen vier jaar kwam er veel nieuws uit het Witte Huis rondom Trump, maar daarnaast heeft Trump ook voor een hoop ongemakkelijke en komische momenten gezorgd. Momenten die we niet snel zullen vergeten. Mocht je ze wel uit je geheugen gewist hebben? Hier zijn ze nog een keer voor je.

Bekijk de video van NU hieronder.

Zien: de meest <em>ongemakkelijke</em> en komische momenten van <em>Donald Trump</em> op een rij Vandaag is de laatste werkdag van president Donald Trump. De afgelopen vier jaar kwam er veel nieuws uit het Witte Huis rondom Trump, maar daarnaast heeft Trump ook voor een hoop ongemakkelijke en komische momenten gezorgd. Momenten die we niet snel zullen vergeten. Mocht je ze wel uit je geheugen gewist hebben? Hier zijn ze nog een keer voor je. Bekijk de video van NU hieronder. Bekijk ook Video: laatste werkdag van Donald Trump als president is aangebroken Bekijk deze video » RTL Boulevard gemist? Jill Biden nieuwe fashionista in het Witte Huis? Bekijk deze video »
Amusement :
Zien: de meest ongemakkelijke en komische momenten van Donald Trump op een rij


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: de meest ongemakkelijke en komische momenten van Donald Trump op een rij of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier