Opsporing Verzocht: vuurwapen getrokken bij straatruzie Rotterdam

Opsporing Verzocht: vuurwapen getrokken bij straatruzie Rotterdam

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 19 januari. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 19 januari terugkijken.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Opsporing Verzocht</em>: vuurwapen getrokken bij straatruzie <em>Rotterdam</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 19 januari. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 19 januari terugkijken. Tekst gaat verder onder de video. Vrijdag 28 op Zaterdag 29 augustus is er in Rotterdam vlakbij de McDonald's een gevecht ontstaan. Nadat een witte Citroën langs reed en daar drie mannen uit stapten, werd een van de mannen die buiten stond, aangevallen door dit groepje van drie. Ondertussen pakt een van de mannen die al buiten stond, een vuurwapen uit zijn zak. Vervolgens zie je de man daarmee rondzwaaien en vervolgens ook de jongen die daarvoor klappen kreeg. Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht: vuurwapen getrokken bij straatruzie Rotterdam

Vrijdag 28 op Zaterdag 29 augustus is er in Rotterdam vlakbij de McDonald's een gevecht ontstaan. Nadat een witte Citroën langs reed en daar drie mannen uit stapten, werd een van de mannen die buiten stond, aangevallen door dit groepje van drie. Ondertussen pakt een van de mannen die al buiten stond, een vuurwapen uit zijn zak. Vervolgens zie je de man daarmee rondzwaaien en vervolgens ook de jongen die daarvoor klappen kreeg.

Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht: vuurwapen getrokken bij straatruzie Rotterdam of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier