Opsporing Verzocht: opvallend lange man fraudeert met bankpas in Amsterdam

Opsporing Verzocht: opvallend lange man fraudeert met bankpas in Amsterdam

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 19 januari. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 19 januari terugkijken.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Opsporing Verzocht</em>: opvallend lange man fraudeert met bankpas in <em>Amsterdam</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 19 januari. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 19 januari terugkijken. Tekst gaat verder onder de video. Een meneer uit Amsterdam raakt zijn bankpas kwijt en vraagt vervolgens een nieuwe aan, ook die komt niet aan en hij doet opnieuw hetzelfde. Alle passen komen niet bij meneer aan, maar bij een onbekende man. Deze onbekende man, de dader gaat vervolgens rustig shoppen met de bankpas van het slachtoffer en rekent voor maar liefst 2000 euro af. De fraudeur is een opvallend lange man en goed in beeld gebracht dus moet herkenbaar zijn. Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht: opvallend lange man fraudeert met bankpas in Amsterdam

Een meneer uit Amsterdam raakt zijn bankpas kwijt en vraagt vervolgens een nieuwe aan, ook die komt niet aan en hij doet opnieuw hetzelfde. Alle passen komen niet bij meneer aan, maar bij een onbekende man. Deze onbekende man, de dader gaat vervolgens rustig shoppen met de bankpas van het slachtoffer en rekent voor maar liefst 2000 euro af. De fraudeur is een opvallend lange man en goed in beeld gebracht dus moet herkenbaar zijn.

Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht: opvallend lange man fraudeert met bankpas in Amsterdam of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier