Inauguratie Joe Biden gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Inauguratie Joe Biden gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Inauguratie Joe Biden gemist? Bekijk hier de hele uitzending Live verslag met de inauguratie van Joe Biden tot de 46e president van de Verenigde Staten van Amerika. De inauguratie is ook op een livestream via Gids.tv. CapitoolOok vicepresident Kamala Harris wordt geïnaugureerd bij het Capitool in Washington tijdens een ceremonie vol muzikale optredens. OptredensOnder anderen Bruce Springsteen, Justin Timberlake en John Legend zingen tijdens de inauguratieceremonie. Lady Gaga zingt het Amerikaanse volkslied. Nationale reisDe nieuwe president Biden ziet de inauguratie als "het begin van een nieuwe nationale reis, een die de ziel van Amerika herstelt en Amerikanen samenbrengt". TrumpOnder anderen voormalig presidenten Barack Obama, George W. Bush en Bill Clinton zijn erbij, aftredend president Donald Trump niet. Vicepresident Mike Pence is wel aanwezig. RTL Boulevard: Michiel Vos vliegt internet over met selfie demonstrant bij Capitool Bekijk deze video » Schokkende beelden: Agent platgedrukt in Capitool: "Dacht dat ik dood zou gaan" Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Live verslag met de inauguratie van Joe Biden tot de 46e president van de Verenigde Staten van Amerika. De inauguratie is ook op een livestream via Gids.tv.

Capitool
Ook vicepresident Kamala Harris wordt geïnaugureerd bij het Capitool in Washington tijdens een ceremonie vol muzikale optredens.

Optredens
Onder anderen Bruce Springsteen, Justin Timberlake en John Legend zingen tijdens de inauguratieceremonie. Lady Gaga zingt het Amerikaanse volkslied.

Nationale reis
De nieuwe president Biden ziet de inauguratie als "het begin van een nieuwe nationale reis, een die de ziel van Amerika herstelt en Amerikanen samenbrengt".

Trump
Onder anderen voormalig presidenten Barack Obama, George W. Bush en Bill Clinton zijn erbij, aftredend president Donald Trump niet. Vicepresident Mike Pence is wel aanwezig.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Inauguratie Joe Biden gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier