Zien: Lady Gaga zingt volkslied tijdens de inauguratie van Joe Biden

Zien: Lady Gaga zingt volkslied tijdens de inauguratie van Joe Biden

Terwijl er tijdens de vorige inauguratie van de Amerikaanse president moeite was om artiesten te vinden die wilden optreden, stonden ze deze keer in de rij. Lady Gaga ging er met de grote eer vandoor. Zij zong namelijk het Amerikaanse volkslied.

Zien: <em>Lady Gaga</em> zingt volkslied tijdens de inauguratie van Joe Biden Terwijl er tijdens de vorige inauguratie van de Amerikaanse president moeite was om artiesten te vinden die wilden optreden, stonden ze deze keer in de rij. Lady Gaga ging er met de grote eer vandoor. Zij zong namelijk het Amerikaanse volkslied. Optredens van artiestenNiet alleen Lady Gaga was uitgenodigd, maar ook Jennifer Lopez, Bruce Springsteen, Jon Bon Jovi, Katy Perry en vele anderen staan op het podium vanavond. Voor Lady Gaga breekt een nieuw tijdperk aan, aldus de zangeres. Het zingen van het volkslied betekende ontzettend veel van haar en vlak ervoor vertelde ze zeer nerveus te zijn. Dit was niet te merken in haar optreden, aangezien ze prachtig zong. Bekijk de video van het optreden van Lady Gaga hierboven. Je kunt de inauguratie van Joe Biden hier terugkijken. Bekijk ook Zien: president Donald Trump verlaat het Witte Huis met deze toespraak Bekijk deze video » Tijd voor MAX gemist? Martijn Bink staat met fiets in Washington Bekijk deze video »
Buitenland :
Zien: Lady Gaga zingt volkslied tijdens de inauguratie van Joe Biden

Optredens van artiesten
Niet alleen Lady Gaga was uitgenodigd, maar ook Jennifer Lopez, Bruce Springsteen, Jon Bon Jovi, Katy Perry en vele anderen staan op het podium vanavond. Voor Lady Gaga breekt een nieuw tijdperk aan, aldus de zangeres. Het zingen van het volkslied betekende ontzettend veel van haar en vlak ervoor vertelde ze zeer nerveus te zijn. Dit was niet te merken in haar optreden, aangezien ze prachtig zong.

Bekijk de video van het optreden van Lady Gaga hierboven. Je kunt de inauguratie van Joe Biden hier terugkijken.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Lady Gaga zingt volkslied tijdens de inauguratie van Joe Biden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier