Historische beelden: Joe Biden legt eed af tijdens inauguratie

Historische beelden: Joe Biden legt eed af tijdens inauguratie

Joe Biden heeft de eed afgelegd en hierbij de inauguratie voltooid. Hij is nu officieel de 46ste president van de Verenigde Staten.

Historische beelden: <em>Joe Biden</em> legt eed af tijdens inauguratie Joe Biden heeft de eed afgelegd en hierbij de inauguratie voltooid. Hij is nu officieel de 46ste president van de Verenigde Staten. Democratische opvolgerNa vier jaar een Republikein aan het roer, zal de democratische Joe Biden Donald Trump opvolgen. Hij heeft op 20 januari 2021 de eed officieel afgelegd op een bijbel die al sinds 1893 in het bezit is van de familie Biden. Dezelfde bijbel werd ook al gebruikt toen hij ingezworen werd als vicepresident. Bekijk de video van SkyNews hierboven. Je kunt de inauguratie van Joe Biden hier terugkijken.__ Bekijk ook Zien: president Donald Trump verlaat het Witte Huis met deze toespraak Bekijk deze video » Zien: Lady Gaga zingt volkslied tijdens de inauguratie van Joe Biden Bekijk deze video »
Nieuws :
Historische beelden: Joe Biden legt eed af tijdens inauguratie

Democratische opvolger
Na vier jaar een Republikein aan het roer, zal de democratische Joe Biden Donald Trump opvolgen. Hij heeft op 20 januari 2021 de eed officieel afgelegd op een bijbel die al sinds 1893 in het bezit is van de familie Biden. Dezelfde bijbel werd ook al gebruikt toen hij ingezworen werd als vicepresident.

Bekijk de video van SkyNews hierboven. Je kunt de inauguratie van Joe Biden hier terugkijken.__


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Historische beelden: Joe Biden legt eed af tijdens inauguratie of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier