Video: Rico Verhoeven kan blessure Jamal Ben Saddik maar moeilijk geloven

Video: Rico Verhoeven kan blessure Jamal Ben Saddik maar moeilijk geloven

Gister bracht Jamal Ben Saddik naar buiten dat hij door een blessure aan zijn rug het geplande titelgevecht tegen Rico Verhoeven moest afzeggen. Vandaag bracht kickboksbond Glory naar buiten dat Hesdy Gerges het 30 januari opneemt tegen Verhoeven.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>Rico Verhoeven</em> kan blessure <em>Jamal Ben Saddik</em> maar moeilijk geloven Gister bracht Jamal Ben Saddik naar buiten dat hij door een blessure aan zijn rug het geplande titelgevecht tegen Rico Verhoeven moest afzeggen. Vandaag bracht kickboksbond Glory naar buiten dat Hesdy Gerges het 30 januari opneemt tegen Verhoeven. Tekst gaat verder onder de video. Rico twijfeltIn de 538 Ochtendshow sprak Frank Dane met kickbokser Rico Verhoeven over de blessure van zijn tegenstander Jamal Ben Saddik. Verhoeven was erg getriggerd en twijfelt sterk aan de blessure: "Als het echt zo is dan is het heel vervelend, maar hoe ga je door je rug als je topfit bent?" Rico was al ruim drie maanden aan het voorbereiden op het gevecht, dit maakt het extra zuur voor de regerend kickbokskampioen. Het kickboksevent GLORY 77 is op zaterdag 30 januari vanaf 19.00 uur Nederlandse tijd te zien via een betaalde livestream. Bekijk hier de GLORY-livestream. Bekijk ook Video: Rico Verhoeven blikt vooruit op aankomend gevecht tegen Badr Hari Bekijk deze video » Rico Verhoeven over Benny Adegbuyi: "Ik sla snot uit uit hem, geen tanden!" (video) Bekijk deze video »
Sport :
Video: Rico Verhoeven kan blessure Jamal Ben Saddik maar moeilijk geloven

Rico twijfelt
In de 538 Ochtendshow sprak Frank Dane met kickbokser Rico Verhoeven over de blessure van zijn tegenstander Jamal Ben Saddik. Verhoeven was erg getriggerd en twijfelt sterk aan de blessure: "Als het echt zo is dan is het heel vervelend, maar hoe ga je door je rug als je topfit bent?" Rico was al ruim drie maanden aan het voorbereiden op het gevecht, dit maakt het extra zuur voor de regerend kickbokskampioen.

Het kickboksevent GLORY 77 is op zaterdag 30 januari vanaf 19.00 uur Nederlandse tijd te zien via een betaalde livestream. Bekijk hier de GLORY-livestream.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Rico Verhoeven kan blessure Jamal Ben Saddik maar moeilijk geloven of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier