Op1 gemist? Marc Kaptein over uitstellen van tweede vaccinatieprik

Op1 gemist? Marc Kaptein over uitstellen van tweede vaccinatieprik

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 20 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 20 januari terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? <em>Marc Kaptein</em> over uitstellen van tweede vaccinatieprik Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 20 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 20 januari terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Eerder maakte Hugo de Jonge tijdens de persconferentie bekend dat de tweede vaccinatieprik in Nederland wordt uitgesteld. Marc Kaptein, medisch directeur van Pfizer kan niet garanderen dat het Pfizer coronavaccin net zo effectief is wanneer het toedienen wordt uitgerekt. Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Marc Kaptein over uitstellen van tweede vaccinatieprik

Eerder maakte Hugo de Jonge tijdens de persconferentie bekend dat de tweede vaccinatieprik in Nederland wordt uitgesteld. Marc Kaptein, medisch directeur van Pfizer kan niet garanderen dat het Pfizer coronavaccin net zo effectief is wanneer het toedienen wordt uitgerekt.

Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Marc Kaptein over uitstellen van tweede vaccinatieprik of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier