Jinek gemist? Michiel Vos vraagt zich af of Joe Biden het vier jaar volhoudt

Jinek gemist? Michiel Vos vraagt zich af of Joe Biden het vier jaar volhoudt

Uiteraard is Michiel Vos aangeschoven bij Jinek om te praten over de inauguratie van Joe Biden én vicepresident Kamala Harris. Zij neemt een unieke plaats in de geschiedenis van de Verenigde Staten in als de eerste vrouwelijke vicepresident van het land. Ze kan Biden zo maar opvolgen, want Vos twijfelt of Biden het vier jaar volhoudt.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van woensdag 20 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek van 20 januari terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em> gemist? Michiel Vos vraagt zich af of <em>Joe Biden</em> het vier jaar volhoudt Uiteraard is Michiel Vos aangeschoven bij Jinek om te praten over de inauguratie van Joe Biden én vicepresident Kamala Harris. Zij neemt een unieke plaats in de geschiedenis van de Verenigde Staten in als de eerste vrouwelijke vicepresident van het land. Ze kan Biden zo maar opvolgen, want Vos twijfelt of Biden het vier jaar volhoudt. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van woensdag 20 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek van 20 januari terugkijken bij Gids.tv. SassyVos denkt dat Harris de goede keuze is als de vicepresident van Biden. Ze is relatief jong en spreekt daarmee het jeugdige electoraat aan, en bovendien is ze een beetje "sassy" - lekker brutaal én zelfverzekerd. Toch plaatst Natacha Harlequin ook een kanttekening bij Harris: ze was als openbaar aanklager ongekend hard tegen de zwarte man in Amerika. Zij staan dus zeker niet allemaal achter Harris. Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek gemist? Michiel Vos vraagt zich af of Joe Biden het vier jaar volhoudt

Sassy
Vos denkt dat Harris de goede keuze is als de vicepresident van Biden. Ze is relatief jong en spreekt daarmee het jeugdige electoraat aan, en bovendien is ze een beetje "sassy" - lekker brutaal én zelfverzekerd. Toch plaatst Natacha Harlequin ook een kanttekening bij Harris: ze was als openbaar aanklager ongekend hard tegen de zwarte man in Amerika. Zij staan dus zeker niet allemaal achter Harris.

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jinek gemist? Michiel Vos vraagt zich af of Joe Biden het vier jaar volhoudt of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier