Marble Mania: Wesley Sneijder gedwarsboomd in voetbalwedstrijd met knikkers

Marble Mania: Wesley Sneijder gedwarsboomd in voetbalwedstrijd met knikkers

In de eerste aflevering van Marble Mania spelen Wesley Sneijder, Ronald de Boer en Giovanni van Bronckhorst letterlijk en figuurlijk om de knikkers. In een voorproefje is te zien dat de oud-voetballers een heel toepasselijk knikkerspel spelen, dat een sterke link heeft met voetbal. En Wesley wordt hierbij behoorlijk gedwarsboomd door zijn tegenstanders.

Bekijk de beelden van Marble Mania in de video hieronder.

Het nieuwe programma Marble Mania is vanaf donderdag 21 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten en alle afleveringen van Marble Mania terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Marble Mania</em>: Wesley Sneijder gedwarsboomd in voetbalwedstrijd met knikkers In de eerste aflevering van Marble Mania spelen Wesley Sneijder, Ronald de Boer en Giovanni van Bronckhorst letterlijk en figuurlijk om de knikkers. In een voorproefje is te zien dat de oud-voetballers een heel toepasselijk knikkerspel spelen, dat een sterke link heeft met voetbal. En Wesley wordt hierbij behoorlijk gedwarsboomd door zijn tegenstanders. Bekijk de beelden van Marble Mania in de video hieronder. Het nieuwe programma Marble Mania is vanaf donderdag 21 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten en alle afleveringen van Marble Mania terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Marble Mania: Wesley Sneijder gedwarsboomd in voetbalwedstrijd met knikkers of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier