Zien: storm Christoph richt veel schade aan in Nederland, boom valt op auto

Zien: storm Christoph richt veel schade aan in Nederland, boom valt op auto

Lees meer over de overlast door regen en harde wind op weer.nl.

De storm Christoph heeft in Nederland voor flink wat schade gezorgd. In de nacht van woensdag op donderdag stormde het stevig in ons land.

Lees verder onder de video.

Zien: <em>storm Christoph</em> richt veel schade aan in Nederland, boom valt op auto Lees meer over de overlast door regen en harde wind op weer.nl. De storm Christoph heeft in Nederland voor flink wat schade gezorgd. In de nacht van woensdag op donderdag stormde het stevig in ons land. Lees verder onder de video. Code geel in Nederland door stormDe brandweer moest verschillende keren uitrukken, onder meer om omgevallen bomen op te ruimen. In Arnhem is een boom boven op een auto gevallen die geparkeerd stond. In Nederland geldt donderdag code geel in verband met deze storm. Bekijk beelden van de schade die storm Christoph heeft aangericht in de video van het AD hierboven. Zien: heftige storm zorgt voor enorme ravage in Italiaanse Napels Bekijk deze video » Video: enorme sneeuwval in Spaanse hoofdstad Madrid zorgt voor veel problemen Bekijk deze video »
Weer :
Zien: storm Christoph richt veel schade aan in Nederland, boom valt op auto

Code geel in Nederland door storm
De brandweer moest verschillende keren uitrukken, onder meer om omgevallen bomen op te ruimen. In Arnhem is een boom boven op een auto gevallen die geparkeerd stond. In Nederland geldt donderdag code geel in verband met deze storm.

Bekijk beelden van de schade die storm Christoph heeft aangericht in de video van het AD hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: storm Christoph richt veel schade aan in Nederland, boom valt op auto of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier