Trailer: Waargebeurde thriller Munich donderdag te zien bij Spike

Trailer: Waargebeurde thriller Munich donderdag te zien bij Spike

Trailer: Waargebeurde thriller <em>Munich</em> donderdag te zien bij <em>Spike</em> Tijdens de Olympische Spelen van 1972 in München worden elf Israëlische atleten gegijzeld en vermoord. De aanslag wordt opgeëist door een Palestijnse terreurgroep die zich 'Black September' noemt. AanslagDe Israëlische regering wil wraak op degenen die verantwoordelijk zijn voor de aanslag. Mossad-agent Avner krijgt de opdracht om een geheime eenheid samen te stellen die met gevaar voor eigen leven de daders op moet sporen en vermoorden. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Bekijk de trailer van Munich 2005 hierboven. Munich is donderdag 21 januari om 20:30 uur te zien bij Spike. Je kunt Munich huren via Pathe Thuis. Bekijk ook Bekijk officiële trailer Fate: The Winx Saga (vanaf 22 januari op Netflix) Bekijk deze video » Trailer: Netflix serie Bridgerton seizoen 2 komt eraan Bekijk deze video »
Film :
Trailer: Waargebeurde thriller Munich donderdag te zien bij Spike

Tijdens de Olympische Spelen van 1972 in München worden elf Israëlische atleten gegijzeld en vermoord. De aanslag wordt opgeëist door een Palestijnse terreurgroep die zich 'Black September' noemt.

Aanslag
De Israëlische regering wil wraak op degenen die verantwoordelijk zijn voor de aanslag. Mossad-agent Avner krijgt de opdracht om een geheime eenheid samen te stellen die met gevaar voor eigen leven de daders op moet sporen en vermoorden. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

Bekijk de trailer van Munich 2005 hierboven.

Munich is donderdag 21 januari om 20:30 uur te zien bij Spike. Je kunt Munich huren via Pathe Thuis.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Trailer: Waargebeurde thriller Munich donderdag te zien bij Spike of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier