Talkshow M gemist? Jeugdpsychiater Arne Popma over effect avondklok op jongeren

Talkshow M gemist? Jeugdpsychiater Arne Popma over effect avondklok op jongeren

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Talkshow M van donderdag 21 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Talkshow M van 21 januari terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

Talkshow <em>M</em> gemist? Jeugdpsychiater Arne Popma over effect <em>avondklok</em> op jongeren Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Talkshow M van donderdag 21 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Talkshow M van 21 januari terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. De avondklok heeft grote impact op de mentale gezondheid van Nederlanders. Volgens jeugdpsychiater Arne Popma is de domper extra groot voor jongeren. Gevolgen''Dat ene moment met een goede vriend hebben ze niet meer,'' vertelt hij. ''We moeten vooruitkijken voor jongeren.'' Uit zijn onderzoek blijkt dat de coronamaatregelen angstgevoelens, stress en een slechte nachtrust als gevolg kunnen hebben. Bekijk het fragment uit M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Talkshow M gemist? Jeugdpsychiater Arne Popma over effect avondklok op jongeren

De avondklok heeft grote impact op de mentale gezondheid van Nederlanders. Volgens jeugdpsychiater Arne Popma is de domper extra groot voor jongeren.

Gevolgen
''Dat ene moment met een goede vriend hebben ze niet meer,'' vertelt hij. ''We moeten vooruitkijken voor jongeren.'' Uit zijn onderzoek blijkt dat de coronamaatregelen angstgevoelens, stress en een slechte nachtrust als gevolg kunnen hebben.

Bekijk het fragment uit M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Talkshow M gemist? Jeugdpsychiater Arne Popma over effect avondklok op jongeren of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier