Fred van Leer nog steeds last van uitlekken intieme video: ''Het is overleven''

Fred van Leer nog steeds last van uitlekken intieme video: ''Het is overleven''

De 44-jarige presentator en stylist Fred van Leer heeft nog steeds last van het drama dat ontstond na het uitlekken van een seksfilmpje op sociale media.

Overleven
Via Instagram laat hij weten dat hij een aantal dagen in de week goed gaat, maar dat het verder ''overleven'' is. Hij benadrukt dat hij gelukkig steun heeft van familie en vrienden.

Bekijk hieronder het fragment uit RTL Boulevard.

<em>Fred van Leer</em> nog steeds last van uitlekken intieme video: ''Het is overleven'' De 44-jarige presentator en stylist Fred van Leer heeft nog steeds last van het drama dat ontstond na het uitlekken van een seksfilmpje op sociale media. OverlevenVia Instagram laat hij weten dat hij een aantal dagen in de week goed gaat, maar dat het verder ''overleven'' is. Hij benadrukt dat hij gelukkig steun heeft van familie en vrienden. Bekijk hieronder het fragment uit RTL Boulevard. Bekijk ook Fred van Leer open over overval: ‘Ik ben bedreigd met vuurwapen’ (video) Bekijk deze video » Fred van Leer reageert nogmaals op overval: "Heb ze uit m'n huis getrapt" Bekijk deze video » De TV Kantine: Fred van Leer zingt lied met drag queens (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Fred van Leer nog steeds last van uitlekken intieme video: ''Het is overleven''


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Fred van Leer nog steeds last van uitlekken intieme video: ''Het is overleven'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier