Marble Mania: Wesley Sneijder baalt van zijn misser (video)

Marble Mania: Wesley Sneijder baalt van zijn misser (video)

In het nieuwe SBS6-programma Marble Mania draait het niet alleen om behendigheid en geluk, maar vooral ook om plezier en de fanatieke onderlinge strijd tussen de BN’ers.

Raak de letters
Wesley Sneijder doet hard zijn best tijdens dit onderdeel van Marble Mania. Het gaat echter niet helemaal zoals hij graag zou willen. Zijn missers zorgen voor enige frustratie.

<em>Marble Mania</em>: Wesley Sneijder baalt van zijn misser (video) In het nieuwe SBS6-programma Marble Mania draait het niet alleen om behendigheid en geluk, maar vooral ook om plezier en de fanatieke onderlinge strijd tussen de BN’ers. Raak de lettersWesley Sneijder doet hard zijn best tijdens dit onderdeel van Marble Mania. Het gaat echter niet helemaal zoals hij graag zou willen. Zijn missers zorgen voor enige frustratie. Marble Mania is elke donderdag om 20:30 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van Marble Mania terugkijken via Gids.tv.
Entertainment :
Marble Mania: Wesley Sneijder baalt van zijn misser (video)

Marble Mania is elke donderdag om 20:30 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van Marble Mania terugkijken via Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Marble Mania: Wesley Sneijder baalt van zijn misser (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier