De TV Kantine: Bekijk hilarische imitatie van Emma Heesters 'Waar ga je heen'

De TV Kantine: Bekijk hilarische imitatie van Emma Heesters 'Waar ga je heen'

In de tweede aflevering van De TV Kantine steelt Elise Schaap de show als Emma Heesters. Ze heeft het nummer 'Waar ga je heen' een nieuwe draai gegeven.

Videoclip
Met een blonde pruik en een blauwe jurk danst en zingt ze erop los. In haar videoclip staan de mannen voor haar op een rij. ''Ik ben heet wat een hitte,'' zingt ze in het refrein. ''Maar je laat mij zitten.''

<em>De TV Kantine</em>: Bekijk hilarische imitatie van Emma Heesters 'Waar ga je heen' In de tweede aflevering van De TV Kantine steelt Elise Schaap de show als Emma Heesters. Ze heeft het nummer 'Waar ga je heen' een nieuwe draai gegeven. VideoclipMet een blonde pruik en een blauwe jurk danst en zingt ze erop los. In haar videoclip staan de mannen voor haar op een rij. ''Ik ben heet wat een hitte,'' zingt ze in het refrein. ''Maar je laat mij zitten.'' De TV Kantine is elke donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De TV Kantine terugkijken bij Gids.tv.
TV :
De TV Kantine: Bekijk hilarische imitatie van Emma Heesters 'Waar ga je heen'

De TV Kantine is elke donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De TV Kantine terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op De TV Kantine: Bekijk hilarische imitatie van Emma Heesters 'Waar ga je heen' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier