Finale De slimste mens gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Finale De slimste mens gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Finale De slimste mens gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Finale De Slimste Mens: Andries Tunru, Emma Wortelboer en Rob Kemps blikken vooruit Bekijk deze video » Zien: dit is de winnaar van De Slimste Mens 2021 Bekijk deze video » De Slimste Mens: winnaar Rob Kemps maakt indruk met speech over ‘LTS zwakstroom’ Bekijk deze video » In de finale van dit winterseizoen van De slimste mens nemen cabaretier Andries Tunru, presentatrice Emma Wortelboer en zanger Rob Kemps het tegen elkaar op. Beste spelerAndries Tunru was gedurende het seizoen de beste speler, waardoor hij in de finaleweek pas in de allerlaatste aflevering terugkeert. Hij neemt het op tegen de spelers die een dag eerder Tijl Beckand uitschakelden in de voorlaatste aflevering. VragenrondesIn de bekende vragenrondes nemen de beste spelers van dit seizoen het tegen elkaar op, onder leiding van presentator Philip Freriks en het kritisch oog van (enig) jurylid Maarten van Rossem. FinalerondeDe laatste ronde, de finaleronde, gaat in deze laatste aflevering tussen de twee beste spelers om de winst van dit seizoen. De Slimste Mens: Emma Wortelboer verrast Maarten van Rossem met vagina-vraag Bekijk deze video » RTL Boulevard: Rob Goossens voorspelt winnaar De Slimste Mens Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

In de finale van dit winterseizoen van De slimste mens nemen cabaretier Andries Tunru, presentatrice Emma Wortelboer en zanger Rob Kemps het tegen elkaar op.

Beste speler
Andries Tunru was gedurende het seizoen de beste speler, waardoor hij in de finaleweek pas in de allerlaatste aflevering terugkeert. Hij neemt het op tegen de spelers die een dag eerder Tijl Beckand uitschakelden in de voorlaatste aflevering.

Vragenrondes
In de bekende vragenrondes nemen de beste spelers van dit seizoen het tegen elkaar op, onder leiding van presentator Philip Freriks en het kritisch oog van (enig) jurylid Maarten van Rossem.

Finaleronde
De laatste ronde, de finaleronde, gaat in deze laatste aflevering tussen de twee beste spelers om de winst van dit seizoen.

Bekijk hier alle video's en artikelen van De Slimste Mens

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Finale De slimste mens gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier