Jinek gemist? Melissa Kremer over haar leven met kanker

Jinek gemist? Melissa Kremer over haar leven met kanker

Melissa Kremer is pas 24 jaar maar zal helaas nog maar kort te leven hebben, vanwege het feit dat ze aan een heftige vorm van leukemie lijdt. Ze wil graag meer aandacht voor de ziekte genereren: "Omdat ik merk dat er niet perse een taboe heerst, maar er is wel heel veel onduidelijk over een groep die ook kanker kan krijgen. Namelijk de groep die tussen de 18 en 40 jaar is."

Geluksmomentjes koesteren
Melissa probeert ondanks haar ziekte positief te blijven: "Hoe eng en moeilijk en zwaar het leven ook is, er zijn ook altijd wel geluksmomentjes, kleine lichtpuntjes. Dat wil ik mensen meegeven."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 21 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek van 21 januari terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek gemist?</em> Melissa Kremer over haar leven met kanker Melissa Kremer is pas 24 jaar maar zal helaas nog maar kort te leven hebben, vanwege het feit dat ze aan een heftige vorm van leukemie lijdt. Ze wil graag meer aandacht voor de ziekte genereren: "Omdat ik merk dat er niet perse een taboe heerst, maar er is wel heel veel onduidelijk over een groep die ook kanker kan krijgen. Namelijk de groep die tussen de 18 en 40 jaar is." Geluksmomentjes koesterenMelissa probeert ondanks haar ziekte positief te blijven: "Hoe eng en moeilijk en zwaar het leven ook is, er zijn ook altijd wel geluksmomentjes, kleine lichtpuntjes. Dat wil ik mensen meegeven." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 21 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek van 21 januari terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Jinek gemist? Melissa Kremer over haar leven met kanker


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jinek gemist? Melissa Kremer over haar leven met kanker of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier