Lang Leve De Liefde: Tom pijnigt date Romy met ‘ontspanningsmassage’

Lang Leve De Liefde: Tom pijnigt date Romy met ‘ontspanningsmassage’

Tom denkt in Lang Leve De Liefde zijn date Romy een groot plezier te doen met een ontspanningsmassage. Maar dit pakt niet helemaal uit zoals gehoopt. “Verdomme, het doet echt heel erg pijn!”, aldus Romy.

Bekijk het fragment van Lang Leve De Liefde in de video hieronder.

Lang Leve De Liefde is elke werkdag om 19.00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

<em>Lang Leve De Liefde</em>: Tom pijnigt date Romy met ‘ontspanningsmassage’ Tom denkt in Lang Leve De Liefde zijn date Romy een groot plezier te doen met een ontspanningsmassage. Maar dit pakt niet helemaal uit zoals gehoopt. “Verdomme, het doet echt heel erg pijn!”, aldus Romy. Bekijk het fragment van Lang Leve De Liefde in de video hieronder. Lang Leve De Liefde is elke werkdag om 19.00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Lang Leve de Liefde: René vertelt Monique over bondage-ervaring Bekijk deze video » Lang Leve De Liefde: Tom schaamt zich als het vuur maken misgaat Bekijk deze video »


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Lang Leve De Liefde: Tom pijnigt date Romy met ‘ontspanningsmassage’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier