De Alleskunner: wie kan een hoge toren bouwen van wc-rollen?

De Alleskunner: wie kan een hoge toren bouwen van wc-rollen?

De naam verklapt het al, in het programma De Alleskunner moeten de deelnemers echt van alles kunnen. En in een nieuwe aflevering is te zien dat ze aan de slag moeten met wc-rollen. Het blijkt nog niet zo eenvoudig te zijn om een stevige toren te bouwen van rollen toiletpapier.

Bekijk beelden van De Alleskunner in de video hieronder.

De Alleskunner is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van De Alleskunner terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>De Alleskunner</em>: wie kan een hoge toren bouwen van wc-rollen? De naam verklapt het al, in het programma De Alleskunner moeten de deelnemers echt van alles kunnen. En in een nieuwe aflevering is te zien dat ze aan de slag moeten met wc-rollen. Het blijkt nog niet zo eenvoudig te zijn om een stevige toren te bouwen van rollen toiletpapier. Bekijk beelden van De Alleskunner in de video hieronder. De Alleskunner is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van De Alleskunner terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. De Alleskunner: kandidaten halen allerlei capriolen uit op een luchtbed Bekijk deze video » De Alleskunner: hoeveel post-its kunnen deelnemers op hun hoofd plakken? Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op De Alleskunner: wie kan een hoge toren bouwen van wc-rollen? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier