Talkshow M gemist? Rekenwonder Willem Bouman: "Rekenmachine, de manier om mensen te verzieken"

Talkshow M gemist? Rekenwonder Willem Bouman: "Rekenmachine, de manier om mensen te verzieken"

Hieronder zie je een fragment uit Talkshow M van vrijdag 22 januari. Je kan ook de hele uitzending van 22 januari terugkijken en alle andere uitzendingen terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

Talkshow <em>M</em> gemist? Rekenwonder <em>Willem Bouman</em>: &quot;Rekenmachine, de manier om mensen te verzieken&quot; Hieronder zie je een fragment uit Talkshow M van vrijdag 22 januari. Je kan ook de hele uitzending van 22 januari terugkijken en alle andere uitzendingen terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Ondertussen is hij niet meer weg te denken uit de hedendaagse maatschappij, de rekenmachine. Op je telefoon, je horloge of het apparaat zelf. Rekenwonder Willem Bouman is het daar niet mee eens: "Dat is dé manier om mensen zo vroeg mogelijk compleet te verzieken." Duidelijk taal van Willem, tijd om ons koppie te gebruiken. Bekijk het fragment uit M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Talkshow M gemist? Rekenwonder Willem Bouman: "Rekenmachine, de manier om mensen te verzieken"

Ondertussen is hij niet meer weg te denken uit de hedendaagse maatschappij, de rekenmachine. Op je telefoon, je horloge of het apparaat zelf. Rekenwonder Willem Bouman is het daar niet mee eens: "Dat is dé manier om mensen zo vroeg mogelijk compleet te verzieken." Duidelijk taal van Willem, tijd om ons koppie te gebruiken.

Bekijk het fragment uit M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Talkshow M gemist? Rekenwonder Willem Bouman: "Rekenmachine, de manier om mensen te verzieken" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier