Veronica Inside: AZ boven Feyenoord verkozen tijdens TOTO-voorspelling

Veronica Inside: AZ boven Feyenoord verkozen tijdens TOTO-voorspelling

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 22 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 22 januari terugkijken bij Gids.tv.

De tekst gaat verder onder de video.

<em>Veronica Inside</em>: AZ boven Feyenoord verkozen tijdens <em>TOTO-voorspelling</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 22 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 22 januari terugkijken bij Gids.tv. De tekst gaat verder onder de video. Het is tijd voor de mannen van Veronica Inside om hun TOTO-voorspelling bloot te geven. Als het aankomt op de wedstrijd tussen Feyenoord en AZ beslist Johan Derksen meteen: "AZ." Maar René van der Gijp twijfelt, maar gaat toch mee met de beslissing van Johan. Wilfred pleit echter voor gelijkspel. Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
Sport :
Veronica Inside: AZ boven Feyenoord verkozen tijdens TOTO-voorspelling

Het is tijd voor de mannen van Veronica Inside om hun TOTO-voorspelling bloot te geven. Als het aankomt op de wedstrijd tussen Feyenoord en AZ beslist Johan Derksen meteen: "AZ." Maar René van der Gijp twijfelt, maar gaat toch mee met de beslissing van Johan. Wilfred pleit echter voor gelijkspel.

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Veronica Inside: AZ boven Feyenoord verkozen tijdens TOTO-voorspelling of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier