LuckyTV: Pino ruziet in Sesamstraat met meneer Aart over klokkijken: ‘Ik ben niet dom!’

LuckyTV: Pino ruziet in Sesamstraat met meneer Aart over klokkijken: ‘Ik ben niet dom!’

Hieronder zie je een video van LuckyTV. Heb je LuckyTV gemist? Kijk alle video's terug via Gids.tv.

In Sesamstraat is het niet altijd gezellig, zo is te zien in LuckyTV. Pino en meneer Aart krijgen het namelijk met elkaar aan de stok als het gaat over klokkijken.

Lees verder onder de video.

<em>LuckyTV</em>: Pino ruziet in Sesamstraat met meneer Aart over klokkijken: ‘Ik ben niet dom!’ Hieronder zie je een video van LuckyTV. Heb je LuckyTV gemist? Kijk alle video's terug via Gids.tv. In Sesamstraat is het niet altijd gezellig, zo is te zien in LuckyTV. Pino en meneer Aart krijgen het namelijk met elkaar aan de stok als het gaat over klokkijken. Lees verder onder de video. Dom als je niet kunt klokkijken?Pino lijkt nogal moeite te hebben met klokkijken. Meneer Aart laat weten dat het ‘dom’ is als je niet kunt klokkijken als je groot bent. “Ik ben niet dom! Ik heb heus wel klok gekeken!”, aldus een woeste Pino. Bekijk het fragment van LuckyTV hierboven. Je kunt alle video's van LuckyTV terugkijken bij Gids.tv. Verslaggever LuckyTV verbijsterd over vlaggen bij inauguratie Joe Biden Bekijk deze video » LuckyTV: Mark Rutte houdt chaotisch en bizar betoog over de avondklok Bekijk deze video »
Humor :
LuckyTV: Pino ruziet in Sesamstraat met meneer Aart over klokkijken: ‘Ik ben niet dom!’

Dom als je niet kunt klokkijken?
Pino lijkt nogal moeite te hebben met klokkijken. Meneer Aart laat weten dat het ‘dom’ is als je niet kunt klokkijken als je groot bent. “Ik ben niet dom! Ik heb heus wel klok gekeken!”, aldus een woeste Pino.

Bekijk het fragment van LuckyTV hierboven. Je kunt alle video's van LuckyTV terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op LuckyTV: Pino ruziet in Sesamstraat met meneer Aart over klokkijken: ‘Ik ben niet dom!’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier