Jinek gemist? Rico Verhoeven helemaal klaar met Ben Saddik: ‘Bijna belachelijk’

Jinek gemist? Rico Verhoeven helemaal klaar met Ben Saddik: ‘Bijna belachelijk’

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van vrijdag 22 januari. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Rico Verhoeven blikt bij Jinek vooruit op het kickboksevent GLORY 77 van 30 januari. Jamal Ben Saddik heeft afgezegd wegens een rugblessure, Verhoeven is daar niet over te spreken. “Die kan voor mij lekker achter in de rij gaan staan. Ik vind het bijna belachelijk.”

Lees verder onder de video.

<em>Jinek</em> gemist? Rico Verhoeven helemaal klaar met Ben Saddik: ‘Bijna belachelijk’ Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van vrijdag 22 januari. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Rico Verhoeven blikt bij Jinek vooruit op het kickboksevent GLORY 77 van 30 januari. Jamal Ben Saddik heeft afgezegd wegens een rugblessure, Verhoeven is daar niet over te spreken. “Die kan voor mij lekker achter in de rij gaan staan. Ik vind het bijna belachelijk.” Lees verder onder de video. GLORY 77 met Rico Verhoeven - Hesdy Gerges is exclusief te zien via de GLORY-livestream. Bekijk hier de GLORY-livestream. Reputatie en ego staan op het spel voor Rico Verhoeven“Ik kan er van alles van vinden, ik vind het gewoon heel vervelend”, aldus Rico. Hij gaat het nu opnemen tegen Hesdy Gerges en volgens Rico staan zijn ‘reputatie en ego’ op het spel. “Ik ben blij dat ik topfit ben en mentaal in balans.” Bekijk het fragment van Jinek met Rico Verhoeven hierboven. Het kickboksevent GLORY 77 is op zaterdag 30 januari vanaf 19.00 uur Nederlandse tijd te zien via een betaalde livestream. Bekijk hier de GLORY-livestream.
Talkshow :
Jinek gemist? Rico Verhoeven helemaal klaar met Ben Saddik: ‘Bijna belachelijk’

GLORY 77 met Rico Verhoeven - Hesdy Gerges is exclusief te zien via de GLORY-livestream. Bekijk hier de GLORY-livestream.

Reputatie en ego staan op het spel voor Rico Verhoeven
“Ik kan er van alles van vinden, ik vind het gewoon heel vervelend”, aldus Rico. Hij gaat het nu opnemen tegen Hesdy Gerges en volgens Rico staan zijn ‘reputatie en ego’ op het spel. “Ik ben blij dat ik topfit ben en mentaal in balans.”

Bekijk het fragment van Jinek met Rico Verhoeven hierboven.

Het kickboksevent GLORY 77 is op zaterdag 30 januari vanaf 19.00 uur Nederlandse tijd te zien via een betaalde livestream. Bekijk hier de GLORY-livestream.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jinek gemist? Rico Verhoeven helemaal klaar met Ben Saddik: ‘Bijna belachelijk’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier