Jinek: Moeder en stiefvader delen heftig verhaal over moord op Rik van de Rakt (18)

Jinek: Moeder en stiefvader delen heftig verhaal over moord op Rik van de Rakt (18)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van vrijdag 22 januari. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

In Jinek wordt gesproken over de moord op de 18-jarige Rik van de Rakt. Rik werd uit het niets neergestoken toen hij op weg was naar zijn werk. De dader, Ayoub Y., heeft hiervoor tbs met dwangverpleging gekregen. De moeder en stiefvader van Rik vertellen hun heftige verhaal en bespreken hoe dit heeft kunnen gebeuren.

Bekijk het fragment uit Jinek hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em>: Moeder en stiefvader delen heftig verhaal over moord op Rik van de Rakt (18) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van vrijdag 22 januari. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. In Jinek wordt gesproken over de moord op de 18-jarige Rik van de Rakt. Rik werd uit het niets neergestoken toen hij op weg was naar zijn werk. De dader, Ayoub Y., heeft hiervoor tbs met dwangverpleging gekregen. De moeder en stiefvader van Rik vertellen hun heftige verhaal en bespreken hoe dit heeft kunnen gebeuren. Bekijk het fragment uit Jinek hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek: Moeder en stiefvader delen heftig verhaal over moord op Rik van de Rakt (18)


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Jinek: Moeder en stiefvader delen heftig verhaal over moord op Rik van de Rakt (18) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier