Stegeman op de Bres: Moeder licht zoon Justin op voor meer dan twintigduizend euro

Stegeman op de Bres: Moeder licht zoon Justin op voor meer dan twintigduizend euro

Alberto Stegman is terug met een nieuw seizoen van Stegeman op de Bres, waarin hij mensen helpt die na een conflict in de problemen zitten. Het programma is elke zondag om 21:25 uur te zien op SBS6.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Stegeman op de Bres</em>: Moeder licht zoon Justin op voor meer dan <em>twintigduizend</em> euro Alberto Stegman is terug met een nieuw seizoen van Stegeman op de Bres, waarin hij mensen helpt die na een conflict in de problemen zitten. Het programma is elke zondag om 21:25 uur te zien op SBS6. Tekst gaat verder onder de video. Opgelicht door eigen moederIn de uitzending van komende zondag bezoekt Alberto Stegeman Justin, hij is voor meer dan twintigduizend euro opgelicht door zijn bloedeigen moeder Bianca. Bianca vroeg op naam van haar zoon een creditcard aan en maakte veel schulden. Alberto en Justin gaan de confrontatie aan met moeder Bianca: "Als moeder ben je geen knip voor de neus waard." Stegeman op de Bres is iedere zondag om 21:25 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Stegeman op de Bres terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Stegeman op de Bres: Alberto Stegeman confronteert oplichter Pieter K Bekijk deze video »

Opgelicht door eigen moeder
In de uitzending van komende zondag bezoekt Alberto Stegeman Justin, hij is voor meer dan twintigduizend euro opgelicht door zijn bloedeigen moeder Bianca. Bianca vroeg op naam van haar zoon een creditcard aan en maakte veel schulden. Alberto en Justin gaan de confrontatie aan met moeder Bianca: "Als moeder ben je geen knip voor de neus waard."

Stegeman op de Bres is iedere zondag om 21:25 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Stegeman op de Bres terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Stegeman op de Bres: Moeder licht zoon Justin op voor meer dan twintigduizend euro of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier