Sneeuwradar: dit weekend af en toe winterse buien met kans op (natte) sneeuw

Sneeuwradar: dit weekend af en toe winterse buien met kans op (natte) sneeuw

De komende dagen is het vaak droog, maar er komen ook zo nu en dan winterse buien voorbij. Het wordt weer kouder, en met name komende nacht kan er niet alleen hagel vallen, maar ook (natte) sneeuw. In de heuvels in Limburg zal de sneeuw blijven liggen en kan zelfs een paar centimeter vallen. Ook zondagochtend is er kans op winterse buien en zondagavond kan er langs de grens met België sneeuw vallen. Bekijk het weerbericht van Weer.nl of bekijk hieronder hoe de sneeuwbuien zich de komende uren ontwikkelen.

Buienradar 24 uurs-verwachting

Buienradar.nl voor komende 24 uur

Actuele Buienradar KNMI

Live buienradar van KNMI.nl

Buienradar met temperatuur

Weersverwachting komende 5 dagen

<em>Sneeuwradar</em>: dit weekend af en toe winterse buien met kans op <em>(natte) sneeuw</em> De komende dagen is het vaak droog, maar er komen ook zo nu en dan winterse buien voorbij. Het wordt weer kouder, en met name komende nacht kan er niet alleen hagel vallen, maar ook (natte) sneeuw. In de heuvels in Limburg zal de sneeuw blijven liggen en kan zelfs een paar centimeter vallen. Ook zondagochtend is er kans op winterse buien en zondagavond kan er langs de grens met België sneeuw vallen. Bekijk het weerbericht van Weer.nl of bekijk hieronder hoe de sneeuwbuien zich de komende uren ontwikkelen. Buienradar 24 uurs-verwachting Buienradar.nl voor komende 24 uur Actuele Buienradar KNMI Live buienradar van KNMI.nl Buienradar met temperatuur Weersverwachting komende 5 dagen Video: Zeeland kleurt wit nadat eerste sneeuw is gevallen in Nederland Bekijk deze video » Video: dit is waarom het zo weinig sneeuwt in Nederland Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Sneeuwradar: dit weekend af en toe winterse buien met kans op (natte) sneeuw of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier