Zien: Reactie Daan van Velhoven na verbluffende auditie The Voice of Holland

Zien: Reactie Daan van Velhoven na verbluffende auditie The Voice of Holland

De 21-jarige Dani was gisteren het afsluitende toetje van The Voice of Holland. De auditie overdonderde de jury met zijn versie van Leonard Cohen's Hallelujah.

Zien: Reactie <em>Daan van Velhoven</em> na verbluffende auditie <em>The Voice of Holland</em> De 21-jarige Dani was gisteren het afsluitende toetje van The Voice of Holland. De auditie overdonderde de jury met zijn versie van Leonard Cohen's Hallelujah. RTL Boulevard sprak Dani over zijn bijzondere verhaal: "Het is niet de eerste keer dat ik het probeerde. Vorig jaar ben ik in een pre-auditie al uitgevallen." Lees ook: Poll: Ali B. moet stoppen als coach bij The Voice of Holland. AnoukDani had ook een belangrijke boodschap: "Volgens mij ben ik één van de drie mensen die Anouk heeft laten huilen. Dat is wel heel bijzonder." Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten van *The Voice Of Holland *terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook The Voice gemist? Coaches omver geblazen door Dani van Veldhoven met Hallelujah Bekijk deze video » The Voice Of Holland: Dani heeft naast geweldige stem ook te gekke moves Bekijk deze video »
TV :
Zien: Reactie Daan van Velhoven na verbluffende auditie The Voice of Holland

RTL Boulevard sprak Dani over zijn bijzondere verhaal: "Het is niet de eerste keer dat ik het probeerde. Vorig jaar ben ik in een pre-auditie al uitgevallen."

Lees ook: Poll: Ali B. moet stoppen als coach bij The Voice of Holland.

Anouk
Dani had ook een belangrijke boodschap: "Volgens mij ben ik één van de drie mensen die Anouk heeft laten huilen. Dat is wel heel bijzonder."

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten van *The Voice Of Holland *terugkijken via Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Reactie Daan van Velhoven na verbluffende auditie The Voice of Holland of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier