Heel Holland Bakt gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Heel Holland Bakt gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Heel Holland Bakt gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Heel Holland Bakt: thema voor zondag geïnspireerd door kapotte koekoeksklok Bekijk deze video » Heel Holland Bakt: kandidaten bakken pannenkoeken, mislukt de eerste altijd? Bekijk deze video » Heel Holland Bakt: kandidaten imiteren oordeel van Robèrt met zachte G Bekijk deze video » Het thema van deze week is koek. De zes overgebleven bakkers maken een pannenkoekentaart, kano's en een toren van macarons. PannenkoekentaartIn de signatuuropdracht maken de kandidaten pannenkoeken, want daar kun je ook taart van maken. Hij moet bestaan uit minstens tien pannenkoeken en lijken op een echte taart. Dat blijkt nog een enorme uitdaging. Kano'sTijdens de technische opdracht maken de deelnemers kano’s. Krokante koeken die worden gevuld met amandelspijs. MacaronsHet spektakelstuk is er één naar Janny’s hart. De bakkers maken namelijk haar favoriete koekje: macarons. Ze bouwen er zelfs een hele toren van.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Het thema van deze week is koek. De zes overgebleven bakkers maken een pannenkoekentaart, kano's en een toren van macarons.

Pannenkoekentaart
In de signatuuropdracht maken de kandidaten pannenkoeken, want daar kun je ook taart van maken. Hij moet bestaan uit minstens tien pannenkoeken en lijken op een echte taart. Dat blijkt nog een enorme uitdaging.

Kano's
Tijdens de technische opdracht maken de deelnemers kano’s. Krokante koeken die worden gevuld met amandelspijs.

Macarons
Het spektakelstuk is er één naar Janny’s hart. De bakkers maken namelijk haar favoriete koekje: macarons. Ze bouwen er zelfs een hele toren van.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Heel Holland Bakt

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Heel Holland Bakt gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier