Primeur: Tweede seizoen LEGO Masters al in maart te zien op RTL 4

Primeur: Tweede seizoen LEGO Masters al in maart te zien op RTL 4

RTL Boulevard maakte vanavond in de uitzending bekend dat het tweede seizoen van het RTL-paradepaardje LEGO Masters vanaf zaterdag 13 maart alweer te zien is op RTL 4.

Primeur: Tweede seizoen <em>LEGO Masters</em> al in maart te zien op RTL 4 RTL Boulevard maakte vanavond in de uitzending bekend dat het tweede seizoen van het RTL-paradepaardje LEGO Masters vanaf zaterdag 13 maart alweer te zien is op RTL 4. De presentatie wordt ook dit nieuwe seizoen weer gedaan door Ruben Nicolai en Kurt Rogiers. Beide heren hebben een kleine tip: "Er is ook echt niets anders. De BrickShop is een beetje uitgebreid én er is een nieuwe BrickMaster." Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven. Vanaf 13 maart kun je alle afleveringen en de mooiste fragmenten van LEGO Masters terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Ruben Nicolai kondigt kinderversie LEGO Masters aan (video) Bekijk deze video » Winnaars van LEGO Masters Kerstspecial: "We laten de LEGO niet staan" Bekijk deze video »
TV :
Primeur: Tweede seizoen LEGO Masters al in maart te zien op RTL 4

De presentatie wordt ook dit nieuwe seizoen weer gedaan door Ruben Nicolai en Kurt Rogiers. Beide heren hebben een kleine tip: "Er is ook echt niets anders. De BrickShop is een beetje uitgebreid én er is een nieuwe BrickMaster."

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven. Vanaf 13 maart kun je alle afleveringen en de mooiste fragmenten van LEGO Masters terugkijken op Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Primeur: Tweede seizoen LEGO Masters al in maart te zien op RTL 4 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier