Video: Vernielingen Albert Heijn in Tilburg, alles kort en klein geslagen

Video: Vernielingen Albert Heijn in Tilburg, alles kort en klein geslagen

Video: Vernielingen Albert Heijn in Tilburg, alles kort en klein geslagen In navolging op de rellen in Amsterdam en de gebeurtenissen in Eindhoven is het nu ook raak in Tilburg. Onder meer de lokale Albert Heijn moet het verduren. Bekijk de beelden hierboven. Meerdere reacties op de demonstraties zijn vanavond bij Op1 te zien. Je kunt Op1 terugkijken via Gids.tv. Bekijk de video uit Tilburg (via AD.nl) hierboven. Zien: Ook demonstraties en rellen tegen avondklok in Tilburg (video) Bekijk deze video » Zien: Winkeletalage Tilburg verwoest door vuurwerkbom (video) Bekijk deze video » Video: Vernielingen Albert Heijn in Tilburg, alles kort en klein geslagen Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: Vernielingen Albert Heijn in Tilburg, alles kort en klein geslagen

In navolging op de rellen in Amsterdam en de gebeurtenissen in Eindhoven is het nu ook raak in Tilburg. Onder meer de lokale Albert Heijn moet het verduren. Bekijk de beelden hierboven.

Meerdere reacties op de demonstraties zijn vanavond bij Op1 te zien. Je kunt Op1 terugkijken via Gids.tv.

Bekijk de video uit Tilburg (via AD.nl) hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Vernielingen Albert Heijn in Tilburg, alles kort en klein geslagen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier